Најавете се

Колачињата мораат да бидат овозможени во Вашиот прелистувачПомош околу Колачињата мораат да бидат овозможени во Вашиот прелистувач

„Ние ја држиме иднината во наши раце. Заедно, ние мора да се осигураме дека нашите внуци нема да нè запрашаат зошто не успеавме да ја направиме вистинската работа и ги оставивме да ги трпат последиците“.

Генерален секретар на ОН, Бан Ки-Мун, 2007 година